Alle risico’s voor u als ondernemer goed verzekerd

Overwater Assurantiekantoor zorgt ervoor dat u als ondernemer zich kunt richten op uw eigen activiteiten. Daarvoor is het noodzakelijk dat uw risico’s goed in kaart zijn gebracht en uw verzekeringen, waar nodig, goed geregeld zijn.

Aangezien wij zelf ook ondernemer zijn weten wij wat u bij het ondernemen tegenkomt en wat u bezig houdt. Wij spreken uw taal en weten dat wij u pro-actief moeten adviseren. Wij inventariseren, analyseren en adviseren. Daar eindigt het zeker niet bij, maar begint het pas. U kunt bij ons terecht van aansprakelijkheidsverzekering tot pensioen. Wij zorgen dat u passend verzekerd bent overeenkomstig uw wensen en houden u actief op de hoogte van ontwikkelingen.

Uw bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, agrarische ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren.

Lees meer »

Uw medewerkers

Bunk3

Uw werknemers vormen een onmisbare schakel voor het succes en de continuïteit van uw bedrijf. Ook hier kunnen wij u ontzorgen.

Lees meer »

Uzelf

Reedijk5

Overwater is er ook voor u privé. Ook als ondernemer loopt u privé risico’s en kunt u zich vanzelfsprekend (voor zover gewenst) verzekeren.

Lees meer »

 

Bent u Agrarier?

Hét aanspreekpunt voor de agrariër

Al vele jaren zijn wij hét aanspreekpunt voor de agrariër als het gaat om het maken van een risicobeoordeling en het vinden van de best passende verzekeringsoplossingen voor het akkerbouw-, tuinbouw- of veeteeltbedrijf.

Lees verder