04-11-2016

Om u kennis te laten met ons bedrijf en u een indruk te geven van onze aanpak organiseren wij voor onze relaties en voor belangstellende agrarische ondernemers die (nog) geen relatie van ons zijn een informatieavond.

De risico’s die verbonden zijn aan het agrarische ondernemerschap brengen wij in beeld door een zorgvuldige inventarisatie. Indien de risico’s niet verantwoord zijn om zelf te dragen kunt u kiezen voor het afsluiten van een verzekering. Wij begeleiden u dan graag in het kiezen voor een passende en betaalbare oplossing. Wij houden ons met dit aspect van uw bedrijf bezig waardoor u zich kunt richten op uw eigen activiteiten!

Wij nodigen u hierbij graag uit voor deze agrarische informatieavond op donderdag

17 november 2016 in de Eendrachtshoeve te Zuid-Beijerland.

De volgende onderwerpen worden behandeld, waarbij er ruime mogelijkheid is tot het stellen en bespreken van uw vragen.

Brede Weersverzekering

Door de weersomstandigheden van de laatste jaren spreken wij geregeld met belangstellenden over de Brede Weersverzekering. Sommigen hebben deze verzekering al maar bij velen blijven nog vragen. Wat biedt deze verzekering u precies? Wat zijn de voorwaarden? In hoeverre kan er maatwerk geleverd worden? Zomaar een aantal vragen die door Jan Schreuder, directeur van Vereinigte Hagel behandeld zullen worden tijdens zijn presentatie over dit onderwerp.

Ervaringen van de contra expert bij brandschade

Aanzienlijke schades aan gebouwen en/of machineparken komen regelmatig voor. Wat komt er op u af wanneer u hiermee te maken krijgt? Samen met de contra-expert begeleiden wij onze relaties na een (brand)schade. De contra-expert is dé specialist op dit gebied. Wanneer wordt hij ingeschakeld? Wat kan hij voor u betekenen? Door wie wordt hij betaald? Mathijs Hoek, werkzaam als commercieel manager bij Troostwijk Expertises B.V., vertelt u hierover tijdens zijn presentatie aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Heeft u belangstelling voor deze bijeenkomst? Geef u dan op door het sturen van een e-mail naar info@overwater-assurantie.nl onder opgave van uw naam en adresgegevens.