04-12-2018

U kent Overwater Assurantie Adviesbureau en Overwater Pensioenconsultants waarschijnlijk als adviseur voor de ondernemer. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen en pensioenadvies voor het MKB, maar wij doen nog veel meer. Zo zijn wij bijvoorbeeld uniek in het verzekeren van oldtimer tractoren.
Iedere liefhebber van een oldtimer tractor is bekend met de naam Overwater Assurantie Adviesbureau. Door onze speciale oldtimer tractorverzekering onderscheiden wij ons van de andere aanbieders. Voor € 124,50 zijn al in uw bezit zijnde oldtimer tractoren en stationaire motoren van 20 jaar of ouder verzekerd voor de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Naast oldtimer tractoren verzekeren wij vele andere type oldtimers, zoals Unimogs, personenauto’s, motoren, vrachtwagens en zelfs kranen.

unimog

Een breed pallet aan oldtimers kunt u bij ons verzekeren. In deze column willen wij een specifiek type oldtimer eruit lichten, namelijk de Unimog. Wat is een Unimog? Een Unimog heeft veel weg van een legervoertuig en sommige mensen typeren de trouwe diesel zelfs als een mini-monstertruck. Van origine is het een landbouw- of bosbouwvoertuig, die ook in de publieke diensten hun betrekking vonden. Denk hierbij aan de krijgsmacht, de brandweer en politie. Een Unimog is een sterk werkpaard die zonder piepen of stoten het zwaarste werk kan verrichten.

Bezitters van een Unimog zijn vaak lid van één van de oldtimerclubs die er in Nederland zijn. Het zal u misschien verbazen, maar de grootste oldtimer Unimogclub heeft honderden leden, waarvan verscheidende leden meer dan één Unimog bezitten. Een Unimog is een motorrijtuig en moet daarom verzekerd zijn voor de Wettelijke Aansprakelijkheid, net zoals uw personenwagen. Wij hebben speciaal voor Unimogs een nieuw product ontwikkeld. De klant kan kiezen uit verschillende dekkingen, te beginnen bij de WA-dekking. Deze dekking is uit te breiden met een brand-/diefstaldekking en voor extra zekerheid een schade inzittendendekking. Hiermee kunnen we een totaalpakket aanbieden, waarmee de oldtimer Unimogliefhebber zonder zorgen de weg op kan.

In onze dagelijkse bedrijfsvoering staat het klantbelang voorop. Wij doen dit door uw risico’s te inventariseren, om vervolgens te adviseren en tot slot te verzekeren, maar alleen als het nodig is! We vinden het belangrijk om constant te blijven vernieuwen en maatwerk te leveren, zodat iedere klant kan doen wat hij of zij het liefste doet. Of dit nu ondernemen is of bezig zijn met uw hobby.

Wilt u meer weten over de oldtimer- of Unimogverzekering? Stuur dan een e-mail naar info@oldtimers-verzekeren.nl of kom gewoon langs bij ons op kantoor (er is zelfs parkeerplek voor uw Unimog!).