19-07-2018

Gratis brandverzekering voor leden en korting nieuwe HMT leden

Op 28 en 29 juli wordt het 39e Internationaal Historisch Festival door het HMT georganiseerd in Panningen. De 4.000 leden zetten samen de grootste verzamelaarsbijeenkomst van historisch erfgoed in Europa neer. Meer dan 1200 internationale verzamelaars tonen en demonstreren hier aan de ruim 20.000 internationale bezoekers, hun (landbouw)machines uit de periode van het einde van de 19e eeuw tot ca. 35 jaar geleden.

Overwater is trots om aan deze bijeenkomst te kunnen bijdragen. Al vele jaren heeft het bestuur contact met Overwater Assurantie Adviesbureau. Dit uit zich in een uitgekiende Oldtimer Tractorverzekering waarin de dekking is afgestemd op de wensen van de leden.

Deze verzekering is uniek omdat er naast de dekking voor de Wettelijke Aansprakelijkheid van de bestuurder voor een onbeperkt aantal tractoren of stationaire motoren standaard ook verhaalsrechtbijstand en schade aan opzittenden is gedekt.

Overwater biedt alle HMT leden die momenteel een WA verzekering voor hun Oldtimer Tractoren hebben nu een gratis aanvullende brandverzekering aan.
De reden hiervoor is dat er vaak onvoldoende wordt stilgestaan bij de financiële en emotionele schade als tractoren of motoren door brand verloren gaan. De meeste inboedel of inventarisverzekeringen geven, anders dan verwacht, geen dekking voor deze schade en is een aanvullende brandverzekering zeer belangrijk.

De dekking is gratis voor leden met een WA verzekering bij Overwater (tot 1 maart 2019) met een verzekerd bedrag van (maximaal) € 10.000. De verzekering blijft daarna doorlopen voor een jaarpremie van € 57,50 (inclusief kosten en assurantiebelasting en is dagelijks opzegbaar).

Bent u lid van de HMT maar heeft u nog geen Overwater verzekering dan is het uiteraard ook mogelijk om deze bij Overwater af te sluiten en direct ook van de gratis brandverzekering gebruik te maken. U kunt dit eenvoudig regelen via de website  www.oldtimers-verzekeren.nl

Bent u nog geen lid van de HMT en wel klant van Overwater? Meld u dan nu aan als lid dan betalen wij uw lidmaatschap voor het eerste jaar (t.w.v. € 40).

Hoe aanmelden voor de gratis brandverzekering of het lidmaatschap van de HMT?