03-06-2019

Dat de wereld om ons heen in een razendsnel tempo verandert, is niemand onopgemerkt gebleven. Elke week worden we weer verrast met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gadgets, technologie of andere innovatieve ideeën.

Ook bij Overwater Assurantie en Pensioenconsultants vinden wij het belangrijk om ons bedrijf te blijven ontwikkelen op het gebied van automatisering. Op deze manier kunnen wij u als klant steeds beter voorzien van onze dienstverlening.

In de afgelopen columns hebben we u al gewezen op het belang van cyberverzekeringen. Een verzekering die nieuw in de markt is, maar waarvan het belang steeds groter wordt. Ook voor uw organisatie! Daarnaast hebben wij, in samenwerking met onze partners, een app ontwikkeld. Hiermee kunt u in een handomdraai gemakkelijk bij uw verzekeringsinformatie.

Afgelopen week hebben wij een nieuwe stap gezet in de digitale wereld. Al onze post wordt via Postex verstuurd. Postex zorgt ervoor dat u de post gebundeld krijgt aangeleverd in een digitale omgeving. Hierdoor kunt u uw belangrijke documenten gemakkelijk bekijken en wordt het tevens minimaal een jaar bewaard.

Hoe werkt het?

Wanneer er nieuwe documenten voor u klaar staan, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link naar de documenten. Met behulp van deze link kunt u de documenten inzien en/of downloaden. De documenten blijven 1 jaar beschikbaar via deze link. Als u ze langer wilt bewaren, dan kunt u ze downloaden en opslaan. Ook is het mogelijk om zelf uw voorkeur van digitaal naar post te wijzigen of om andere NAW-gegevens te wijzigen. U heeft tevens de mogelijkheid de documenten naar verschillende e-mailadressen te laten versturen. Bijvoorbeeld de polis naar een ander adres dan de factuur etc.

Betaalverzoek

Indien u nog geen gebruik maakt van automatische incasso, kunt u voortaan gemakkelijk en snel betalen via iDeal door te klikken op de knop ‘Online betalen’ in de e-mail die u van ons ontvangt. Uiteraard blijft betaling via een eigen overschrijving of automatische incasso ook mogelijk.

Door deze ontwikkeling hebben wij weer een stap gemaakt in het verbeteren van onze dienstverlening. Maar, net zoals de wereld om ons heen, moeten ook wij ons blijven ontwikkelen. Daarom zijn wij al weer bezig met een volgende stap en kijken wij naar de mogelijkheden om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar: info@overwater-assurantie.nl

Klik hier voor onze flyer inzake Postex