01-04-2019

Alles onder één dak: assurantie- en pensioen advies

In de column van deze maand ga ik graag met u terug naar onze kernwaarden, de basis van onze dienstverlening en onze manier van werken met het uitgangspunt: “Alles onder één dak”.

Onze kernwaarden zijn:

Professionaliteit

 

Professionaliteit binnen Overwater houdt in dat wij onze afspraken nakomen. Wij zijn bereikbaar, juist op momenten waarop het écht nodig is. De vakkennis van onze gedreven en betrokken specialisten is permanent actueel. In onze uitstraling en ons gedrag zijn wij professioneel, hierbij is integriteit een vanzelfsprekendheid.

Ondernemerschap

Het leveren van kwaliteit en het persoonlijk contact zijn de basis van onze dienstverlening. Het klantbelang en de continuïteit van onze onderneming staan bij ons centraal. Wij investeren doorlopend in onze onderneming en medewerkers. Automatisering neemt een voorname positie in. Door met de marktontwikkelingen mee te blijven bewegen, geven wij onze bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk vorm en verbeteren we onze dienstverlening continu.

Betrokkenheid

Wij beoefenen ons vak in het belang van de klant met passie. Persoonlijk contact onderscheidt ons van grotere dienstverleners. Kennis, advies en uitvoering zijn bij ons in één hand, waardoor wij betrokken en ‑ flexibel zijn in onze dienstverlening. Collegialiteit en een plezierige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Op basis van deze kernwaarden geven wij advies over verzekeringen en pensioen, wij inventariseren de risico’s, adviseren hoe daarmee om te gaan en verzekeren deze alleen als het  nodig is.

Met de aanhef “alles onder één dak” adviseren wij vanuit het perspectief van onze opdrachtgever, na een grondige analyse, over assurantie én pensioenzaken. Met één van onze adviseurs als aanspreekpunt wordt alles dat zich afspeelt onder het (soms figuurlijke) dak van onze opdrachtgever in kaart gebracht en indien gewenst, verzekerd. Welke risico’s loopt u, hoe kunt u deze beperken en is het mogelijk om dit te verzekeren, is de pensioenregeling passend en het beheer goed geregeld?

Uitgaande van het perspectief van onze kant gaat het bij “alles onder één dak” niet alleen om het feit dat wij werken vanuit één kantoorlocatie in Mijnsheerenland maar  – veel belangrijker nog – dat onze assurantie- en pensioenspecialisten u in één keer adviseren over de mogelijke oplossingen.

Alles in één keer geregeld; pensioen, schade- en werknemersverzekeringen onder één dak.

Graag maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij voorkeur onder “uw dak”, dan kunnen wij gelijk een beeld vormen van u en uw onderneming.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar: hans@overwater-assurantie.nl