Om zonder zorgen van uw vakantie en uitstapjes te kunnen genieten, is het belangrijk dat u gedurende uw reis goed verzekerd bent. Bijvoorbeeld tegen diefstal, verlies of schade van uw spullen. Maar ook medische kosten in het buitenland moeten goed verzekerd zijn.

Bovendien wilt u bij autopech of ziekenhuisopname natuurlijk kunnen rekenen op hulp van een alarmservice. Welke verzekering u het beste kunt afsluiten is afhankelijk van uw wensen en reisgedrag. Voor iedere vakantie is een passende reisverzekering te vinden.

Ook uw caravan en boot verdienen een goede verzekering. De financiële gevolgen van schade of diefstal blijven zo binnen de perken.

Autoverzekering WA

Het is wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsverzekering voor uw auto af te sluiten. (WAM-verzekering). Aanvullend kunt u een casco of een beperkt casco verzekering afsluiten en voor schade aan inzittenden een Schadeverzekering inzittenden of ongevallenverzekering.

Autoverzekering WA/Casco

Naast de aansprakelijkheidsdekking bent u ook verzekerd voor van buitenkomen onheilen zoals aanrijding, storm, diefstal, ruitbreuk etc.

Autoverzekering WA/Beperkt Casco

Naast de aansprakelijkheidsdekking bent u ook verzekerd voor van buitenkomen onheilen, zoals storm, diefstal, ruitbreuk. Schade door aanrijding, botsen door eigen schuld is niet gedekt. (hiervoor dient de WA/Casco dekking).

Schadeverzekering inzittenden (SVI)

Verzekerd is schade aan inzittenden door een ongeval. Onafhankelijk van de schuldvraag is er dekking voor directe schade zoals, ziektekosten en kledingschade, maar ook indirecte schade zoals inkomstenderving en smartengeld is verzekerd.

Graag maken wij een afspraak:
Klik hier voor onze contactgegevens
Klik hier om online een afspraak te maken